Voor interim, advies & projectopdrachten

(Een nieuwe website is under construction) 

Missie & Visie
DBC-Sneek B.V. heeft zijn basis liggen in de (acute)zorg en veiligheidsdomein. Hier is veel ervaring opgedaan in crisismanagement, verandertrajecten en complexe projecten.
DBC-Sneek B.V. wil de hierin opgedane kennis en ervaring inzetten om bedrijven te helpen die acute managementproblemen hebben, voor veranderingen staan en/ of projecten op stapel hebben staan. Maar ook voor crisismanagement vraagstukken zoals business continuity management kan men bij DBC-Sneek B.V. terecht. 

DBC-Sneek B.V wil dit doen door sparringpartner te zijn, reëel te zijn in verwachtingen en door intensief samen te werken.
Adviezen worden concreet geformuleerd en aangedragen oplossingen zijn pragmatisch. 
Ondersteuning vindt plaats door de handen uit de mouwen te steken onder het motto, "niet teveel woorden maar vooral daden". 

Hiermee wil DBC-Sneek B.V. bereiken dat elk bedrijf succesvol wordt en/ of blijft. Maar ook dat men tevreden is met de consultancy of ondersteuning die deze heeft ontvangen.

Welke diensten levert DBC-Sneek B.V.
Bij DBC-Sneek B.V. kan elk bedrijf terecht voor consultancy of ondersteuning. Hierbij valt te denken aan:

  • Leveren van een interim manager of projectmanager 
  • Begeleiden van verandertrajecten
  • Optimaliseren van bedrijfsprocessen 
  • Helpen een crisisorganisatie op te zetten en in te richten.

DBC Sneek B.V. kan op verzoek ook diverse trainingen of lessen verzorgen om u of u medewerkers een stevige basis te geven om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Dit doen wij in samenwerking met vaste partners en hierbij kunt u denken aan: 

  • Weerbaarheidstrainingen
  • Teambuildingsessies
  • Leiderschap, training & vorming
  • Spoedeisende geneeskundige hulpverlening

Kosten
Afhankelijk van de vraag en opdracht zal DBC-Sneek B.V. een vrijblijvende offerte doen toekomen. 
Deze offerte wordt gezamenlijk met de opdrachtgever besproken en afgestemd zodat vraag, opdracht en kosten helder zijn. Dit geeft duidelijkheid naar beiden partijen en voorkomt verrassingen achteraf.